Greyood Ranch

Pienehkö Greywoodin hevostila sijaitsee Montanan osavaltiossa, lähellä laajoja luonnonsuojelualueita. Keskellä metsää kohoaa kymmenisen hevosta majoittava tallirakennus sekä asuinrakennus tilan pitäjille ja vuokraajille. Ympäröivä luonto on monipuolista: tiheää metsää, viljavia jokilaaksoja sekä vaikekulkuista vuoristoa. Maastoratsastusmahdollisuudet ovat siis upeat!

Ranchilta on matkaa lähimpään kylään 11 mailia. Short Laken rannalla sijaitsevasta kylästä löytyy muutama sekatavarakauppa, posti, motelli ja pubi. Hevosten vuokraajat majoittuvat usein joko ranchin päärakennukseen tai kylän motelliin, mikäli kyseessä on pitempi vuokrausjakso. Myös yöpyminen maastossa on mahdollista, ja tilalta voikin lainata teltan ja muita retkeilyvälineitä mukaan.


x

Ranchin henkilöt

Mike Patterson

55-vuotias Mike on asustanut Greywood Ranchilla jo kolmisenkymmentä vuotta. Maalaiselämä ja hevoset ovat lähellä rehdin miehen sydäntä. Miken vaimo, Nae, kuoli kymmenen vuotta sitten. Tämä teki Mikesta hieman surumielisen, mutta herskyvää huumorintajuaan mies ei silti kadottanut.

Peter Patterson

Peter on 20-vuotias, hevosia rakastava, mutta erittäin pinnallinen poika. Japanilaisen äitinsä ansiosta, Peteristä löytyy itämaisia piirteitä ja poika onkin kaunis kuin nukke. Isänsä lailla Peter nauttii hevosten kanssa puuhastelusta sekä kalastuksesta.