Toiminta

Hevosten vuokraus

Terälän tallin päätoimintamuoto on hevosten vuokraus.

Tutustu Rental Ringin vuokraussääntöihin, ja olet valmis vuokraamaan hevosen. Hevosten sivuilta löydät hevoskohtaiset vuokrauskalenterit, josta voit varmistaa, onko haluamasi hevonen vuokrattavissa.

>> Siirry vuokraamaan

Terälän tallin hevosten liikutus ja hoito - vuokraajan velvollisuudet

Hevosia saa liikuttaa joka päivä, mutta mieluiten hevosille annetaan yksi vapaapäivä viikossa. Päivässä hevosen liikutusmäärä on enintään kaksi tuntia. Esteitä hevosella saa hypätä enintään kahtena päivänä viikossa. Maastossa askellaji valitaan sään ja pohjan mukaan. Laukkatyöskentely maastossa on sallittu ainoastaan Terälän lahden peltoja kiertävillä teillä.

Maneesi aukaistaan joka päivä kello yhdeksän ja suljetaan klo 21. Maneesin lanauspäivä on torstai.

Hevosten ruokinnasta, karsinoiden siivouksesta ja tallin yleisestä siisteydestä vastaa tallimestari. Vuokraaja saa auttaa tallimestaria halutessaan. Vuokraaja loimittaa hevosen ratsastuksen jälkeen, jos sille on tarvetta. Jos hevonen on tarhassa vuokraajan tullessa tallille, vuokraaja hakee hevosen sisälle. Satula ja suitset on hyvä puhdistaa perusteellisesti kerran viikossa. Suojat ja pintelit puhdistetaan jokaisen ratsastuskerran jälkeen. Ennen ja jälkeen ratsastuksen hevonen harjataan ja sen kaviot putsastaan.

Valmennukset ja ratsastustunnit

Raija pitää Terälässä erinäisiä valmennuksia ja ratsastustunteja.

17.03.2013: Ponivalmennus helppo B - Valmennukset tulleet